ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΈΚΘΕΣΗ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Προφίλ
 

 

Η ΜΕΤΑΛΛΟΔΟΜΗ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1995 και έκτοτε η εξέλιξή της ακολουθεί συνεχή ανοδική πορεία. Η εταιρία δραστηριοποιείται κυρίως στην κατασκευή μεταλλικών προϊόντων και ειδικότερα στην παραγωγή σχαρών καλωδίων και των σχετικών περιφερειακών υλικών. Παράλληλα έχει επεκτείνει δυναμικά την γκάμα των δραστηριοτήτων της στα συστήματα ενδοδαπεδίων καναλιών, στις γειώσεις και τα αντικεραυνικά συστήματα.

Στρατηγικός στόχος της εταιρίας είναι η κάλυψη των αναγκών των κατασκευαστικού κλάδου και του τεχνικού κόσμου γενικότερα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών & ποιότητας, με άρτια τεχνική υποστήριξη και ταχεία εξυπηρέτηση.

Η ραγδαία ανάπτυξη της εταιρίας ήταν η αιτία για τη μετεγκατάσταση της παραγωγικής της δραστηριότητας το 1999 σε ιδιόκτητο εργοστασιακό χώρο 5.000 m2 στη Βιομηχανική Περιοχή Οινοφύτων 50 km από την Αθήνα, ενώ τα γραφεία της διοίκησης και οι κεντρικές αποθήκες της εταιρίας παρέμειναν στο κέντρο των Αθηνών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

 Έκτοτε οι επενδυτικές της κινήσεις συνεχίστηκαν αδιαλείπτως με την εγκατάσταση πλήρους αυτοματοποιημένης γραμμής παραγωγής το 2001 για την κάλυψη των έργων των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004 και ολοκληρώθηκαν το 2006 με την προσθήκη μιας επί πλέον γραμμής παραγωγής και νέες επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής και δυνατότητα υπερπαραγωγής με στόχο την καθιέρωση της εταιρίας στο εξωτερικό.

Προς την κατεύθυνση αυτή η ΜΕΤΑΛΛΟΔΟΜΗ ΑΒΕΕ, πιστοποιήθηκε το 2002 από τον TUV CERT κατά DIN EN ISO 9001:2000 και το 2006 διακριβώθηκε για τον σχεδιασμό, κατασκευή και εμπορία: Σχαρών διέλευσης καλωδίων, σκαλιερών & συστημάτων στήριξης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και των παρελκομένων τους γενικότερα, συστημάτων ενδοδαπεδίων καναλιών, υλικά γειώσεων, και συστημάτων αντικεραυνικής προστασίας. Για όλα τα παραπάνω στο σύνολό τους, υφίσταται εγγύηση για την κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία τους, τόσο αυτών των ίδιων των προϊόντων, όσο και των παρεχομένων υπηρεσιών που προσφέρονται.

Η Μεταλλοδομή, ως γνωστόν, σήμερα κατέχει την ηγετική θέση του κλάδου στην ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα με τις νέες της επενδύσεις αυξάνει δυναμικά τις εξαγωγές της στα Βαλκάνια, την Ευρώπη, τα Μεσογειακά και Αραβικά κράτη. Βασικός στόχος της εταιρίας είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων, με γνώμονα: τον πρακτικό σχεδιασμό, την αυξημένη αντοχή, την εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, τον ελάχιστο χρόνο παράδοσης, τις ανταγωνιστικές τιμές.


Με βάση τα παραπάνω η εταιρία δικαίως «κέρδισε» και έχει σαν σημαντικότερους πελάτες τους:


Κλάδος ηλεκτρικής ενέργειας: ΔΕΗ

Tηλεπικοινωνίες: OTE, COSMOTE, WIND, VODAFONE, INTRACOM 

Βαριά βιομηχανία: Τσιμέντα ΤΙΤΑΝ, ΕΛΒΑΛ, ΧΑΛΚΟΡ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ 

Διυλιστήρια: SHELL, MOTOR OIL, EKO 

Κατασκευαστικές: METKA, J&P, TERNA, TEXNΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Ξενοδοχεία και άλλα: GRECOTEL, HYATT REGENCY, CASINO LOUTRAKI, MALL ATHENS κλπ.


Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων, καθοριστικοί παράγοντες είναι: ο σωστός σχεδιασμός και η επιλογή του συστήματος, που συμβάλλουν καθοριστικά στην οικονομικοτεχνική απόδοση της εγκατάστασης

Έτσι εξειδικευμένα στελέχη και προσωπικό της εταιρίας παρέχουν άριστη υποστήριξη προ και μετά την πώληση, παρέχοντας λύσεις άμεσα σε όλα τα θέματα τεχνικά και άλλα, λαμβάνοντας υπόψη πάντα τις επιθυμίες του πελάτη και τις ανάγκες (προδιαγραφές) της εκάστοτε μελέτης του έργου.

 Έτσι η ΜΕΤΑΛΛΟΔΟΜΗ ΑΒΕΕ συνεισφέρει σημαντικά στην σωστή και οικονομική απόδοση του έργου, διατηρώντας σε χαμηλά επίπεδα το κόστος τους, προτείνοντας λύσεις για την γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση και συντήρηση των υλικών και του συστήματος, σε συνδυασμό πάντα με το παρεχόμενο εκ μέρους της ταχύτατο service.

Τέλος, η εμπιστοσύνη που περιβάλλουν την εταιρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό αναγνωρίζοντας την αξιοπιστία της οι: μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες, δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμοί, οι σημαντικότερες βιομηχανίες καθώς και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού, εκτός του ότι είναι τιμή για την ΜΕΤΑΛΛΟΔΟΜΗ ΑΒΕΕ, ταυτόχρονα είναι και εγγύηση για τους πελάτες της.

ΜΕΤΑΛΛΟΔΟΜΗ Α.Β.Ε.Ε.